Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya’dan aldığı uyuşturucu maddeyi Afşin’de satmak için gelen kadını yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya’dan aldığı uyuşturucuyu Afşin’de satmak için gelen N.S.’yi (32) takibe aldı. N.S.’nin içerisinde bulunduğu otobüs Erçene Mahallesine geldiğinde durdurularak şahsın üzerinde yapılan üst aramasında satmak için getirdiği uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan N.S. ifadesinin alınmasının ardından, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Gençlerimizi zehirlemeye yönelik bu tür faaliyetlerle sonuna kadar mücadele edeceklerini ve bir tek satıcı kalmayana kadar mücadelelerinin devam edeceğini belirten Jandarma yetkilileri, bu mücadelede ailelerin de yardım ve desteğinin önemli olduğunun altını çizdi.

Uyuşturucu maddeyle mücadelede önce ebeveynlerin bilinçli olması gerektiğini belirten yetkililer, ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenerek şüphelendikleri durumlarda kendileriyle irtibata geçmeleri gerektiğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi