Geçtiğimiz yıl göreve başlayan Afşin İlçe Halk Kütüphane Müdürü Özcan Durak’ın gelmesi ile yeniden düzenlenen halk kütüphanesi nezih ve ferah bir ortama dönüştürüldü.

Efsus Turan Mahallesi Sebahattin Atalay Kültür Merkezi içerisinde yer alan Afşin İlçe Halk Kütüphanesi, 10 personel ile hafta içi ve Cumartesi 08:00-17:00 arasında hizmet veriyor.

Afşin İlçe Halk Kütüphanesi’nde Afşin Köşesi bölümü oluşturulmaya başlandı. Afşin Köşesi’nde Afşinli yazarların kitapları ve Afşin’de basılmış kitaplar yer alacak. Ayrıca dinlenme esnasında satranç ve çay kahve hizmeti de verilecek.

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Kütüphaneci Büşra Durmaz’ın gelmesiyle birlikte etkinlikler de artmaya başladı. Çocuk bölümünde en çok kitap okuyan 7-14 yaş arası çocuklara kitap kurdu sertifikası ile ben okuyorum rozeti ve küçük bir hediye veriliyor. Her ay sonunda birinciye hediyeler dağıtılıyor.

Afşin İlçe Halk Kütüphanesi, yenilenen internet sitesi www.afsin.kutuphane.gov.tr ile sosyal medya hesaplarından duyuruları paylaşacak.

Editör: Haber Merkezi