Afşin Final Eğitim Kurumları Anadolu Lisesinde Gülsüm Aslan müdür olarak göreve başladı.

Afşin’de akademik başarıyı en üst sıralara taşımak istediklerini belirten Afşin Final Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü Gülsüm Aslan, “Final Eğitim Kurumlarının 30 yılı aşan tecrübesiyle gençlerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duymaktadır.”dedi.

Aslan, “Akademik kariyerin yanında hepimizin yaşamına anlam katan sevgi, saygı, sorumluluk kavramlarının altında bulunan davranışları ve özgüveni çocuklarımıza kazandırmayı amaç edinen Modern eğitim İmkanlarının sağlandığı Final Eğitim Kurumlarının gülen yüzünü temsil etmektir. Final Eğitim Kurumlarının 30 yılı aşan tecrübesiyle gençlerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duymaktadır. Planladığımız ve programladığımız eğitim öğretim etkinlikleri ile öğrencilerimizin akademik başarılarını üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz ve öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini destekliyoruz. Açıklamasında bulundu.

1980 doğumlu Adana Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu mezunu olan Aslan, çalışma hayatına 2008 yılında Elbistan Özel Altın Küre Okulları, Özel Final Okulları, Özel yıldız kolejinde ve birçok devlet okulunda öğretmen olarak görev yapmıştır. Sonrasında Özel Bahçeşehir Koleji ve Özel Karaoğlan Kolejinde idareci olarak görev yapan Aslan, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Afşin Final Eğitim Kurumlarında Anadolu lisesi müdürü olarak göreve başlamıştır.

Aslen Göksunlu olup Elbistan’da ikamet etmektedir. Evli 1 Çocuk annesidir.

Editör: Haber Merkezi