Afşin Final Okulları öğrencileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret edecek.

2022-2023 eğitim-öğretim yılına güçlü bir eğitim kadrosu ve akademik başarı vizyonuyla giriş yapan Afşin Final Okulları, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde öğrencileriyle birlikte milli ve manevi ortamda bulunmak üzere Anıtkabir’e ziyarette bulunacak.

Afşin Final Okulları kurucu müdürü Tufan YANAR, “Milli ,manevi ve dini değerleri yüksek bir nesil yetiştirmek adına 10 Kasım Atatürk’ü anma, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve uygun şartlar ve imkanlar dahilinde Sarıkamış şehitlerimize saygı programı gibi milli, manevi değerlerimizi gençlerimize yerinde yaşama imkanı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Afşin Final Okulları Anadolu Lisesi müdürü Gülsüm Aslan da, “ 10 Kasım’da okulumuz öğrencileriyle birlikte Ata’mızın huzurunda olmak bizim için gurur kaynağı olacak” diye konuştu.

Aslan, “Afşin’de eğitim öğretime yeni bir ivme kazandırma adına yurtiçi ve yurt dışından gelen bazı kardeş okul tekliflerini değerlendirdik. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Afşin Final Okullarıyla artık büyük şehirlerdeki özel okullardan hiçbir farkı yok. TEKNOFEST 2023 bilim kültür sanat fuar ve etkinliklerine katılmak için de çalışmalara başladık. Afşin halkına bizlere verdiği destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi