Afşin Fen Lisesi gösterdiği kalite ve başarı ile eğitim hayatına devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde de alanında uzman eğitim kadrosu, sosyal mesafeye uygun sınıflar, modern  laboratuvarlar ve kütüphane, sportif aktiviteler, robotik yazılım ve kodlama sınıfı ile Afşin’de eğitim öğretimin standartlarını yükseltiyor. 

Okul müdürü Cuma Kılınç,  “LGS’ye giren öğrencilerin tercihlerinde ilk sırada Afşin Fen Lisesini görmek istiyoruz” diyerek şunları söyledi:

 “Okulumuzda bilimsel çalışma yöntemleri ve teknolojik imkanları kullanarak üst düzeyde bir çaba ile eğitim öğretim  gerçekleştiriyoruz.  9. sınıftan itibaren başlayan eğitim öğretim faaliyetimizi rehberlik hizmetleri, destekleme ve yetiştirme kursları, sosyal ve kültürel etkinlikler ile destekliyoruz. Çağın gereksinimlerinin farkında olan, ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak, prensip sahibi, düşünen, sorgulayan ve iletişim becerileri yüksek öğrenciler yetiştiriyoruz. Eğitimdeki başarısı  ve sağlıklı barınma imkanı ile sadece bölgenin değil farklı illerden veli ve öğrencilerin de tercih ettiği bir okul olan Afşin Fen Lisesinin başarısına sizleri de ortak olmaya davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi