Uzun yıllardır et market olarak hizmet veren işletme,  kendi işletmesi içerinde oluşturulan taş fırın ve kebap ocağıyla müşterilerine hizmet edecek.

Müşterilerine en iyi ve en lezzetli etleri pişirerek sunmayı hedeflediklerini belirten Afşin Et Market işletmecisi Mehmet Kırlangıç, “ Kasap olarak uzun yıllardır Afşinli hemşerilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Hemşerilerimize kendi işletmemiz içerisinde oluşturduğumuz taş fırında Afşin Tava hizmeti vereceğiz. Ayrıca mangal ocağı da kurduk. Burada da yine kebap çeşitlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız.” dedi.

Etin en lezzetli haliyle müşterilerinin karışına çıkmak istediklerini belirten işletme sahibi Erhan Kırlangıç ise “ Et market olarak yıllardır Afşin’de müşterilerimizin siparişlerini hazırlıyorduk. İlçemizde de bir eksikliğini hissettiğimiz sadece et yenilebilecek bir mekanı oluşturarak bu eksikliği gidermek istedik. Taş fırında kendi ekmeğimizi pişireceğiz. Kendi tezgahımızdan çıkan etler deneyimli ustalarımız tarafından pişirerek müşterilerimize servis edilecek. Tava salonumuzda kebap çeşitleri, pirzola gibi lezzetleri servisini sağlayacağız.” açıklamasında bulundu.

Sipariş için telefon: 0530 516 01 49

Editör: Haber Merkezi