4 yıl süreyle görev yapacak olan Emrah Gümüş başkanlığındaki Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Sinan Gündoğar, Davut Taş, Durdu Canpolat, Fatih Öksüz, Selim Alkılınç, Ömer Vural Güven, Mehmet Karabulut, Yusuf Kaya’dan oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ilçe seçim kurulundan mazbatalarını aldı. Ardından ise Esnaf Odası'nda yapılan devir teslim töreni ile Hakan Topaktaş, başkanlığı Emrah Gümüş’e teslim etti.

Makam koltuğuna oturarak ilk açıklamasını yapan Başkan Emrah Gümüş, seçimlerde kendisine destek veren esnaflara teşekkür ederek hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirtti.

Gümüş, "Sağ olsun üyelerimiz bizi bu makama layık gördü. Sorumluluklarımızı iyi biliyoruz. Onların haklarını, sıkıntılarını çözebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah yönetimimle birlikte bu sorunlara çözüm arayacağız. Bizim davetimize icabet eden Hakan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim sürecini geride bıraktık. Aldığımız emaneti daha ileriye götürerek ilçemiz esnafları için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız. İnşallah kimseye mahcup olmadan görev süremizi tamamlayacağız.  Hakan Başkanımıza 8 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Görevini devreden Hakan Topaktaş, "Bu bir hizmet nöbetidir. Afşin için hayırlı olsun. Yeni başkana görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Topaktaş, “ Afşin esnaf ve sanatkarına 2 dönem hizmet etme şansını yakaladık. 8 yılın sonunda güzel bir olağan genel kurul düzenledik ve yine ilçemize, esnafımıza yakışan bir seçimi geride bıraktık. Seçimler bir demokrasi yarışı, Rabbim, Emrah Başkanımıza nasip etti bu görevi. Kendisine görevi boyunca başarılar diliyorum. Esnaf ve Sanatkarlarımızı önce Allah’a, sonra Emrah Başkanımıza emanet ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi