Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Afşin Temsilciliği Binasında yapılan seçimlerde toplam 530 oydan 403 oy kullanıldı. Mevcut başkan Muzaffer Kolukısa 235 oy, Mehmet Kaya 162 oy, 5 geçersiz ve 1 boş oy ile seçim sonuçlandı.

Yapılan seçim sonucu açıklama yapan Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdulaziz Aydın, “İki kardeşimiz de adayız diye bizlere müracaat ettiler. Güzel bir ortamda, kardeşlik, birlik beraberlik hukukumuzla, zedelemeden bir seçim nihayete ermiş oldu. Ben iki aday arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Kendilerine bu yüksek hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin kaybedeni olmaz. Emaneti bir dört yılına daha üstlenen arkadaşımız var muzaffer başkan. Gerek başkanımızla gerek arkadaşlarımızla istişare etmeye devam edeceğiz. Eğitimdeki sıkıntılar bizleri ziyadesiyle yoruyor. İnşallah bu sıkıntıların bir kısmı çözdük. Bir takım yanlış anlaşılmalardan dolayı onları da geri de bıraktık. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de istediğimiz atılımları gerçekleştiririz” dedi.

Konuşmalarından sonra Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdulaziz Aydın, iki adaya da sarılarak teşekkür etti.

Mevcut başkana başarılar dileyen Mehmet Kaya; “Allah yar ve yardımcısı olsun. Her daim yanındayız. Kazanan sendikamız oldu, tebrik ediyorum” dedi.

Yeniden seçilen mevcut başkan Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği Başkanı Muzaffer Kolukısa, “Güzel bir seçim oldu. Bir demokrasi şöleni yaşandı burada. Kaybedeni olmayan bir seçim. İki tarafında kazandığı yani sendikamız kazandı. Bundan sonra artık hep beraber önümüze bakacağız. Küslük dargınlık olmadan kol kola girip, sendikamız için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

1. Listede mevcut başkan Muzaffer Kolukısa, Zafer Terzi, Tamer Özbek, Yasin Sert, Emin Bars, Özlem Peköz, Muharrem Aycan ekibi yer alırken, 2. Listede ise Mehmet Kaya, Bayram Mert, Cuma Karataş, Ramazan Kılınç, Mehmet Aldaş, Ahmet Erduğan, Mehmet Polat ekibi yer almıştı.

Editör: Haber Merkezi