Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 71’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Afşin Devlet Hastanesi'ne  3 uzman hekim atandı.

Sağlık Bakanlığı 71. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçları ve Sağlık Bakanlığı 71. Dönem mazeret atama kura sonuçları açıklandı. Afşin Devlet Hastanesine yeni atanan uzman hekimlerle birlikte hastanedeki uzman sayısı 25'e ulaştı.

71. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında ile Afşin Devlet Hastanesi'nde ihtiyaç duyulan birimler olan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Deri ve Zührevi Hastalıkları ve Tıbbi Biyokimya branşlara atamalara atamalar gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı, 3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31 Ekim Pazartesi günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilen kura sonucunda Afşin Devlet Hastanesi'ne, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Hilal Topçu Gavas, Deri ve Zührevi Hastalıkları Doktoru Seda Yıldız ve Tıbbi Biyokimya Doktoru Mehmet Erten atandı.

Ataması yapılan tabiplerin kısa süre içerisinde gelip görevlerine başlaması gerekiyor. 

Editör: Haber Merkezi