banner491
banner494

Afşin'de Su Kesintisi Yapılacak

Afşin'de bugün bazı bölgelerde su kesintileri yaşanacak ve birçok bölgeye su verilemeyecek.

Afşin'de Su Kesintisi Yapılacak

Afşin'de bugün bazı bölgelerde su kesintileri yaşanacak ve birçok bölgeye su verilemeyecek.

Sinan Doruk
Sinan Doruk
11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:26
2255 Okunma
Afşin'de Su Kesintisi Yapılacak
banner474
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre Afşin'de birçok bölgede aynı anda bakım onarım çalışmaları gerçekleştirecek. Çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak ve kesintileri gün içinde sonlandırılacak.
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan bir açıklamada Afşin'de, Merkez Ana Şebekelerinde yapılan arıza onarım çalışması nedeniyle 3 saat boyunca tüm merkez mahallelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi.
Kesinti saat 13:00 ile 16:00 arasında yapılacağı bildirldi.

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2017-01-11 18:23:31

afşinde her yerde su var bizim apt su yok

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373