Afşin'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi

Afşin'de, ilçe protokolü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Afşin'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi

Afşin'de, ilçe protokolü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Sinan Doruk
Sinan Doruk
05 Temmuz 2016 Salı 13:07
797 Okunma
Afşin'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi

Afşin'de, ilçe protokolü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı. 

Afşin Kaymakamlığı tarafından düzenlen resmi bayramlaşma töreni bayramın birinci günü  Afşin Belediyesi Atatürk Parkı'nda gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninden konuşan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, bayramların ülke ve millet için kaynaşma sağladığını belirterek, Ramazan Bayramının da hayırlara vesile olmasını diledi.

29 gün süren ve manevi iklimin üst seviyeye çıktığı Ramazan-ı Şerif'in geride bırakıldığını söyleyen Kaymakam Budan, " Çok şükür bir bayrama daha ulaştık ve idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu maneviyatın yoğun yaşandığı bu ayda maalesef ülkemizde çeşitli acılarda yaşadık. Bu acılar bizleri çok derinden üzdü. Ülkemizde yaşanan mefhum terör olayları neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini çekemeyen mihrapların her zaman çalışma içerisinde olduğunu belirten Budan, " Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için canını ortaya koyup çalışan, bayramı aileleriyle yaşayamayan güvenlik güçlerimize, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesini sağlayan personellerimize vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Dünya toplumunun, geçmişten aldığı misyonu devam ettiren güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne çok ihtiyacı var. Bizlerin çalışmasıyla devletimiz güçlü olacak ve dünya mazlumlarına da katkı sağlayacak. Bizler adını hak eden, ana gibi Anadolu'ya sahibiz. Dolayısıyla bu toprakları sadece biz yaşayanlar olarak değil, dünya mazlum ve mağdurlarına bir ev sahipliği yaptığını düşünerek bu topraklarda hükümranlığını süren Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü ve ilelebet payidar olması lazım. Bunun için işçisinden, çiftçisinden, memurundan ve kaymakamına kadar herkes görevini bu bilinçle yaparsa bizleri çok güzel daha bir gelecek bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle Afşinli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını Kutluyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Rabbim bu millete sevinç ve huzur içinde nice bayramlar yaşatsın. Bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Bayramlaşmaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.


 

 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 05.07.2016 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373