Afşin Belediyespor Antrenörü Hasan Akpınar, yarın oynayacakları maçı kazanmak zorunda olduklarına dikkat çekerek, “Galibiyetten başka düşüncemiz yok” dedi.

Kahramanmaraş 1.Amatör B Grubu’nda mücadele eden Afşin Belediyespor, Arsan Sümerspor ile mücadele edecek.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik futbol sahasında oynanacak maçta Afşin temsilcimiz, Arsan Sümerspor karşısında 3 puanı kovalayacak.

Afşin Belediyespor‘un Kahramanmaraş 1.Amatör B Grubunda mücadele ettiğini söyleyen Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, ilçe temsilcisinin maçına Afşinli vatandaşları davet etti.

Afşin Belediyespor Antrenörü Hasan Akpınar ise, "Hem bizim, hem de Afşin Belediyespor için büyük önem taşıyan maçta ev sahibiyiz ve seyirci avantajının bizden yana olmasını da istiyoruz. Sahamızda başarılı sonuçlar almak istiyoruz. En son sahamızda Türkoğlu Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştık. Bu maçı kazanıp sıralamada yukarıya doğru çıkmamamız gerekiyor. Hedefimiz, ilk yarının kalan tüm maçları kazanmak. Bu maçta her zaman olduğu gibi yine taraftarımıza çok iş düşecek. Onların da vereceği destekle kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi