Afşin Belediyesi’ne bağlı ekipler, Nazım Kaynak Bulvarı’nda kaldırım ve yol yıkama çalışması sürdürdü.

“Daha Temiz” Afşin sloganı ile çalışmaya başlayan Afşin Belediyesi Temizlik İşleri, Nazım Kaynak Bulvarı’nda yol ve kaldırımları yıkadı. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’de bu çalışmaları yakından takip etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Caddelerimizin daha temiz ve göze hoş göze gözükmesi gerekiyor bunun için çalışmalarımız başladı. Caddelerimizin çöplerini düzenli olarak alıyoruz ve yıkıyoruz. Caddelerimizde konteynır sistemine geçmek için ihale hazırlıklarını yapıyoruz” dedi.

Yeşil alan çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Güven, “ Bunların yanı sıra yeşil alan çalışmalarımız var, Alpaslan Mahallemize yönelik bir çalışmamız olacak. Yavaş yavaş söylediklerimizi hayata geçireceğiz. Engelliler merkezi için hazırlıklarımıza başladık, şehrimizde kadınlar için yapacağımız sosyal tesisimizin yer tespitini yapıyoruz hazırlıklara başladık. Projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Afşinbey caddesi için alımlara başladık proje aşamasına geçebilmek için, ekonomik sıkıntılar var fakat biz söylediğimiz projeleri yapmak için altyapımızı oluşturacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi