Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Burak Binboğa, 2013 yılında yapılacak yol ve kaldırım çalışmalarını değerlendirdi. Müdür Binboğa, bu yılı yoğun bir çalışmayla geçireceklerini kaydetti.
Afşin Belediyesi bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte, yol ve kaldırım çalışmalarının planını çıkarttı. Belediye havaların ısınmasıyla birlikte birçok mahalle ve caddelerde yol ve kaldırım çalışmaları yapacağı bildirildi.
Konu hakkında bilgi veren Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Burak Binboğa, “Afşin Belediyesi olarak bahar mevsiminindi başlamasıyla birlikte çalışmalarımız başlayacak. İlk olarak Afşin Devlet Hastanemizin yolunda düzenleme çalışmaları yapacağız. Hastane yolumuzda gidiş ve geliş yollarında genişletme ve düzenleme çalışları yapılacak. Bunun yanı sıra kaldırım çalışması yapılacak. Hastane yolunu tamamladıktan sonra Elçibey Caddesinde, Eski Kaymakamlık meydanında, belediyenin önünde bir düzenleme yaparak havza mevkiine kadar çalışmalarımız devam edecek. Atatürk Caddesinde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapacağız. Daha sonra Afşin öğretmenevi olarak bilinen mevkilide Cumhuriyet İlkokuluna doğru kaldırım çalışması yapılacak. Bizim üzerinde birkaç yıldır uğraştığımız bir proje olan Efsus Bulvarının temel çalışmaları bitti. Bu yıl orta refüj aydınlatma ve yolun kaplamasını yapacağız. Mahalle içlerinde ihtiyaç olan yerlere yol yenilemeleri ve bakımları yapılacak. 2013 yılını Fen İşleri olarak bu şekilde geçirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi