banner479

Afşin Belediyesi’ne 30 geçici işçi alındı

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kurayla 30 kişi alındı

Afşin Belediyesi’ne 30 geçici işçi alındı

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kurayla 30 kişi alındı

02 Kasım 2013 Cumartesi 09:43
620 Okunma
Afşin Belediyesi’ne 30 geçici işçi alındı
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kurayla 30 kişi alındı
Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Afşin Belediyesi’nde çalışmak isteyen 225 kişi, Çalışma ve İş Kurumu'na (İŞKUR) müracaat etti. Kontenjanın 30  kişiyle sınırlı olması nedeniyle işe gireceklerin belirlenmesi amacıyla Afşin Belediye Düğün Salonunda noter huzurunda kurayla çekim yapıldı.
Çekiliş yapılmadan bir konuşma yapan Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, “İş kur il müdürlüğü bir proje kapsamında 30 kişiye hizmet vereceğiz. Bu 30 kişi fen işlerinde, çevre işlerinde, park ve bahçelerde istihdam edilecek. İşçilerimiz 6 Kasımda başlayacak ve 2014’ün 7. Ayında işçilerimizin işleri bitecek. Toplam olarak dokuz ay çalışacaklar. Herhangi bir aksilik yaşanmadığı takdirde dokuz ay boyunca bu projemiz devam edecektir. Bu projenin hazırlanmasında ve bu iş imkanının sağlanmasında emekleri bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmalar ardından Afşin Noteri huzurunda çekiliş yapıldı.
 
 
 
 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 02.11.2013 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner471

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373