Afşin Belediyesi, bu ramazan ayında da geleneksel hale getirdiği Atatürk Park’ında iftar yemeği uygulamasını bu yılda gerçekleştirilecektir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven  “Birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın daha da bir önem kazandığı Kuran ayı ramazan, ilçemiz ve tüm İslam alemine hayırlara olmasını, huzur, barış ve sükûnet getirmesini yüce rabbimden niyaz ederim. Ramazanın anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı günleriyle sınırlı tutmayarak hayatın her döneminde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız” dedi.

Başkan Güven konuşmasında şu İfadeleri ekledi; “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Afşin’de birkaç yıldır geleneksel hale getirilen iftar yemeği uygulamasını bu yılda birlikte yapacağız. Hayırsever sponsorlarımızın katkıları ve belediyemizin organizesi ile bu geleneği yaşatacağız. Bu uygulamayla Birlik ve beraberlik içerisinde topluca iftarlar açılacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi