Afşin Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi sundu.

Afşin Belediye Düğün Salonunda, üç seans oynanan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler isimli oyuna çocuklar tarafından ilgi oldukça yoğun oldu.

Oyun öncesi kısa bir konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,"23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. Bizlerde geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel yarınları bırakmak için elimizden geldiğince ilçemize bölgemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızı sadece 23 Nisan'da değil yılın her günü hatırlamayız ve mutlu etmeye çalışmalıyız. Bu kapsamda, çocuklarımızın güzel bir gün geçirmeleri için ilçemize Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro ekibini davet ettik. Bizim amacımız çocukların önce eğlenmesi sonrasında ise tiyatrodan kendilerine uygun değerleri almaları. Ayrıca çocuklara tiyatro sevgisi dışında dostluğu da aşılamayı hedefledik. Bu güzel etkinliğe çocuklarımızın yoğun ilgi göstermelerinden dolayı ayrıca çok mutlu oldum. İnşallah ilerleyen zamanlarda çocuklarımız için bir çok faydalı etkinlik düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi