Afşin Belediyesi asfalt ve kaldırım çalışmalarında bayram mesaisi yapıyor.

Afşin Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Fatih Caddesi'nin asfalt ve kaldırımını bayrama yetiştirmek için yoğun mesai harcadı.

İçme suyu şebekesi çalışmaları tamamlanan Kale Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Afşin Belediyesi, ana arterlerden biri olan Fatih Caddesini Ramazan Bayramına yetiştirilmesi için gece gündüz çalışıyor.

Afşin’de Kaldırım ve Bordür Çalışmaları

Eş Zamanlı Olarak Devam Ediyor

KASKİ’nin kentin içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladığı yerlerde bir program dâhilinde yol yapım çalışmalarına başlayan Afşin Belediyesi, ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalara bayram öncesinde hız verdi. Ekipler, vatandaşların daha rahat bir bayram geçirmeleri için gece gündüz çalışırken, yürütülen asfalt atma ve sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra aynı güzergahlarda kaldırım ve bordür çalışmaları da eş zamanlı olarak devam ediyor.

Fatih Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “ İlçemizin eksikliklerini tamamlamak, vatandaşlarımıza kaliteli hizmetlerde bulunmak ve güzel bir Afşin’e kavuşmak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şuanda saat sabah 06:00 ve Fatih Caddesinde asfalt çalışması yapıyoruz. İnşallah bayrama yetiştireceğiz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi