Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğine etkinlik çadırı hediye etti.

Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğinin, doğa ve yaban hayatın korunması konusunda önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğimiz belediyemizle çok güzel kurumsal ilişki içerisinde oldu. Ayrıca doğanın korunması anlamında faaliyetlerde bulunuyorlar. Yaban hayatın korunması noktasında elimizden geldiğince belediye olarak bizlerde destek olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak kulübün donanım anlamındaki bazı eksikliklerini gidermek istedik. Kulübün doğada toplu organizasyonda kullanacağı etkinlik çadırını hediye ederek katkı sağlamak istedik. Dernek üyelerimizin doğanın ve yaban hayatın korunması noktasındaki çalışmalarının devam etmesini arzu ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Başkan Güven, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünden Afşin’e çok sayıda keklik bırakılması sözünün alınıldığını belirterek, ilerleyen günler içerisinden Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle kekliklerin salınacağını belirtti.

Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdullah Öztürk de, destekten dolayı Belediye Başkanı Güven’e teşekkür ederek, etkinlik çadırının doğada yapılacak organizasyonlarda kullanılacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi