Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Anneler Günü nedeniyle şehit anneleriyle bir araya geldi.
Afşin Beyaz Saray Lokantası’nda düzenlenen akşam yemeğine Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Şehit Aileler Derneği Afşin Şube Başkanı Cuma Köse, Afşin Belediye Meclis Üyeleri ile şehit anneleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediyesi olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını kaydetti. Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Böyle güzel bir günde bir arada olmanın çok güzel olacağını düşündük. Keşke imkânlar daha fazla olsa da daha sık bir arada olabilsek. Ama bizler her zaman sizlerin derdine derman olabilmek için yanınızdayız. Anneler gününü kutlarken her zaman ilk aklımıza gelen şehit annelerimizdir. İnşallah bu bir başlangıç olsun şehrimizde bulunan şehit yavrularını ve yakınlarını sahiplenme, hatırlama hem de onlara bir hizmet konusunda. Önümüzdeki günlerde buna benzer programları daha da sıklaştırıp bugün aramızda olamayan diğer şehit annelerimizle ve yakınlarıyla bir arada olup acılarını dindirmeye gayret etmek ve dua edip yad etmek için yeni bir program ayarlayacağız. İnşallah şehrimize hem anneler günü açısından hem de şehit anneleri günü açısından güzelliklerin yaşanacağı günler gelir ve bu konuda bizlerde şehitler derneğimizle birlikte el ele verip güzel programlar yaparız.” şeklinde konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Şehit annelerinin hakları bizler ne yaparsak yapalım hakları ödenmez. Onlar bu vatan için ciğerlerinin yarısını feda etmiş kutsal varlıklardır. Cennet annelerin ayaklarının altındadır diye bir söz var, şimdi ben düşündüm ki asık cennet şehit annelerimizin ayaklarının altındadır. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız.” dedi.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’a teşekkür eden Şehit Aileleri Derneği Afşin Şube Başkanı Cuma Köse, şunları kaydetti:
“Bugünün anlam ve önemi bizler için çok farklı. Çünkü bugün anneler günü ve şehit annelerimizin günü nedeniyle ben tüm şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum ve hepsine saygılarımı arz ediyorum. Böyle özel bir günde bizleri hatırladıkları için Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan’a ve AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak Bey’e çok teşekkür ediyorum. Ama yılın bir günü olan anneler gününde değil de şehit annelerimizi ve yakınlarımızın daha sık hatırlanması gerektiğine inanıyorum.”
Editör: Haber Merkezi