Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak, kadınlar için özel bir program düzenleyeceklerini söyledi.

Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Güven, “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.Aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir. Toplumumuzda var olan güçlü aile bağları, aile bireylerinin birbirine gösterdiği sevgi, saygı ve anlayış kadınlarımızın eseridir.
Kadınlarımızın sahip olduğu her hak, milletimizin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağıdır. Çünkü toplumsal huzurun temini bir annenin, bir eşin kalbindeki huzurla alakalıdır. Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur.  Bu vesileyle aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

9 Mart 2019 Cumartesi günü düzenlenecek etkinliğe tüm Afşinli kadınları davet eden Güven, " Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda saat 13.30'da düzenleyeceğimiz kadınlara özel programımızda tüm Afşinli kadınlarımızı bir araya getirmek istiyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi