Afşin’in sembol isimlerinden Eski Belediye Başkanı Doğan Bozkurt birlik ve beraberlik mesajı vererek Afşin’in ayağa kaldırılması için parti ayırımı gözetilmeksizin canla başla çalışılması gerektiğini söyledi.

Afşin'de 1977 ile 1980 yılları arasında belediye başkanlığı ve 25 yıl İl Genel Meclis Üyeliği yapan Doğan Bozkurt, seçilen insanlara destek verilmesini istedi.

Afşin’i ve Afşinlileri çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Bozkurt, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Muhterem saygı değer Afşinli hemşerilerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım Doğan Bozkurt'luğumu sizlere borçluyum beni Afşin belediye başkanlığına siz getirdiniz 25 yıl il genel meclis üyeliğine sizler getirdiniz bunları unutmam mümkün değildir. Fikri ve görüşü ne olursa olsun herkese saygım sonsuz."

Daha güzel ve daha iyi bir Afşin için canla başla çalışılmalı ve seçilen insanlara destek verilmesi gerektiğini söyleyen Bozkurt, "Afşin’imizde şu kötü bu kötü diyerek bir yere varılmamıştır. Bu şekilde hareket edersek bir yere varamayız. Seçilen insanların hepsi değerli, seçilenlere sahip çıkmalıyız" dedi.

Afşin'in yıllardır milletvekilliği görmemiş diyen Bozkurt, “Allah’ın yardımıyla ne mutlu bizlere iki adet milletvekilimiz var. AK Partiden Sayın Dr. Mehmet İlker Çitil ve MHP’den Fahrettin Oğuz Tor ikisi de tahsilli ve kültürlü insanlardır. Afşinli olarak vekillerimize sahip çıkmalı ve ilçemiz için hizmet istemeliyiz” diye konuştu.

Doğan Bozkurt, cümlelerini şu sözcüklerle bitirdi:

"Afşin’de insanlarımızın görüşleri ne olursa olsun hepsini seviyorum ve Afşin'i hiçbir yere değişmem. Oğlum Halis Bozkurt'u AK Parti yönetimine layık görmüşler. AK Parti İlçe Başkanına ve teşkilatına saygılarımı sunarım. Afşin'imize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Afşin yıllardır milletvekilliği görmemiştir çok şükür iki tane var şimdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç değerli insandır çok güzel hizmet veriyor. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e destek vermeliyiz ve belediye başkanımıza başarılar dilerim. Afşin'imize yakışır hizmetler yapılmakta bunlar sebze pazarı, yollar kaldırımlar. Afşin birlik ve beraberliği sağlasın, seçtiği insanlara sahip çıksın hizmetlerin en güzelinin ilçemize geleceğine inanıyorum”

Editör: Haber Merkezi