Afşin Belediyesi, belediye önünde yer alan meydan için düzenleme çalışmalarına başladı.  İlçemizin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması adına yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmalar sonuçlandığında Afşin’e yakışır bir Kent Meydanı olacak
Göreve geldiği günden bugüne çalışmalarına hız kesmeden devam eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve ekibi gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Afşin'imizin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması adına yürütülen çalışmalar kapsamda belediye önünde yer alan meydan için düzenleme çalışmaları başlatıldı. Meydan düzenleme çalışması ile birlikte; Armutlu dede mezarlığı duvar çalışmaları, Göz yolu ve Bakraç Mahallesi yolu üzerinde satıh asfalt kaplama çalışmalarına da başlanıldı.
Kent Meydanının tamamlandığında havuzu, peyzajı, ışıklandırma sistemi ve oturma gruplarıyla, ilçemizin doğal ve tarihi yapısı ile uyumlu modern bir meydanı Afşin Halkının hizmetine sunulacağını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; ” Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemizin imkânları dâhilinde asfaltlama, park ve çocuk oyun alanları gibi birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Afşin’imizin ihtiyaçlarından biri olan meydan işlerine de Büyükşehir Belediyemiz ve Afşin Belediyemiz işbirliği ile  başlanıldı. Şu anda kanal kapama ve dolgu işlemini gerçekleştiriyoruz. Yapılacak olan bu alan vatandaşlarımızın nefes alacakları bir yer haline gelecek.
Mezarlıklarımız artık ıssız değil, Huzur dolu olacak;
Aynı zamanda da diğer alanlarda devam eden  asri mezarlık revak duvar, yol ve Kapı çalışmalarımız bitti. Koyuntaş mevki yolu ve Armutlu dede mezarlığında Revak duvarlar ekiplerimizin gayretleri ile sonuçlarını görmeye başladık. İnşallah en kısa zamanda Kent Meydanımız ve yollarımız vatandaşımızın hizmetine hazır hale gelecek” dedi.
 
 

Editör: Haber Merkezi