Afşin'in tüm bölgelerinde çalışmalarını hızla sürdüren Afşin Belediyesi, ilçedeki tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Afşin Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi KASKİ Ekiplerinin İçme Suyu Alt Yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı yerlerde üst yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Dedebaba Mahallesi Metehan Sokakta geçtiğimiz günlerde zemin düzenleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçe merkez mahalleleriyle birlikte tüm mahallelerde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Başkan Güven, "Dedebaba Mahallesi Metehan Sokaktayız. Köy garajımızın bulunduğu önemli bir sokak, alt yapı çalışmaları tamamlandı ve şu an sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Yaklaşık 400 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde standartlara uygun yol çalışması yapıyoruz” dedi.

Afşin’in eksiklerini biliyoruz

Afşin’in eksiklerini bildiklerini ve daha güzel ve temiz bir ilçe için büyük gayretler ile tüm ekiplerin ara vermeden çalıştıklarını belirten Güven sözlerini şöyle sürdürdü;

" Sosyal medyada ve vatandaşlarımız ile sohbet ederken sık sık karşılaştığımız sorular Beyceğiz Mahallesi ne zaman yapılacak, Yeşilyurt mahallesi ne zaman yapılacak, Kale mahallesinde eksik yer kaldı ne zaman yapılacak gibi sorular ile karşılaşıyoruz. Bu konuyla ilgili genel bir bilgi vermek istiyorum. Biliyorsunuz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından alt yapı çalışması tamamen yenileniyor. Bizim üst yapı çalışmasına girdiğimiz yerler KASKİ ekiplerimizin tamamladığı yerler de çalışmalarımıza başlayabiliyoruz. Yeşilyurt Mahallesi, Atlas kent mevki ve Beyceğiz mahallesinde Alt Yapı çalışmaları yeni başladı. Dolaysıyla altyapı çalışmasının bitimin ardından bu mahallelerimize de girilecek. Şu an Efsusturan Mahallesi’nde, Kale Mahallesi’nde Dedebaba mahallesinde, Gaziosmanpaşa mahallesinde ve Alpaslan mahallesinde çalışıyoruz. Bu çalıştığımız yerler ise alt yapı çalışması tamamen biten yerlerdir. Günlük çünkü koordinasyon toplantıları yapıyoruz firma ile tamamlanan yerler tespit ediliyor, yerinde incelemelerde bulunuluyor ve ondan sonra üst yapı çalışmaları başlıyor. Tamamen alt yapı çalışmaları biten yerlere hemen başlanıyor. Dolayısıyla hemşerilerimiz merak etmesinler. Başladığımız yerlerde alt yapı yenileme çalışmaları geçen yıl ve bu yıl içerisinde bitmişti, biten yerlerde standartlarını belirlediğimiz yollarda planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz ve güzel bir Afşin için çalışıyoruz” 

Editör: Haber Merkezi