Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Rabia Parkında,  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören kız öğrencilerle bir araya geldi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kredi ve Yurtlar Kurumu Afşin Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Öğrencilerin her daim kapılarını çalıp, her türlü ihtiyaçları için kendilerine ulaşabileceğini ifade eden Başkan Güven, “Bizlerin de sizlere yardımcı olmak için elimizden geldiği kadar gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz." dedi.
Afşin'i sizlere sevdirmek için elimizden gelini yapıyoruz diyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Misafirlere hizmet bilindiği üzere bizlerin geleneğinde çok önemlidir ve sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Sizler iki yıl boyunca Afşin'de kalacak ve öğrenimlerinizi sürdüreceksiniz ve bu süre içerisinde İnşallah Afşin'i her gün biraz daha gelişmiş göreceksiniz. Afşin yerel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalmış, bizler hızla bu açığı kapatmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.
Rabia Parkına, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından spor komplekslerinin yapılacağını ifade eden Güven, "Rabia Parkını seçimden sonra iki ay gibi bir sürede hazırlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Geçtiğimiz günlerde Rabia Parkına Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan spor kompleksinin ihalesini yaptık. Şuanda yer teslimi için müteahhit firma burada ve Rabia Parkına yapılacak spor kompleksinin çalışmalarına başladılar. İnşallah tüm Afşin halkının yanı sıra üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimiz baharla birlikte Rabia Parkında spor yapmaya başlayacaklar. İnşallah her geçen gün daha gelişmiş ve değişmiş bir Afşin göreceksiniz.  Afşin bir üniversite şehri olacak , bizler ona göre alt yapımızı oluşturacağız. Afşin Meslek Yüksekokulumuzda önümüzde yıl iki adet fakültemiz açılıyor bunun onayları çıktı. Afşin'de daha fazla öğrencimiz olacak. Şuanda Afşin'e erkek öğrenci yurdu için çalışmalarımız var, merkezde bulunan bir binamızı erkek yurduna dönüştürme çalışmalarımız var. İnşallah önümüzdeki yıl daha kalabalık bir aile olacağız. " açıklamasında bulundu.
Mesleki kazanımlar ve kariyer edinme konusunda öğrencilere bazı tecrübelerini de aktaran Başkan Güven, Kendi öğrencilik yıllarından ve o yıllarda yaşadığı zorluklardan hatıralar ve notlar aktararak öğrencilerle sohbetine devam etti.
Güven, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi