AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İsa Uluer, yazılı bir açıklama yaparak projelerini anlattı.
Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İsa Uluer yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“Yerel yönetimdeki temel anlayışımız; Ortak hayatımızı huzurlu, mutlu, refaha gider bir gelecek hazırlamaktır. İlçemizde, köyde, kasabada yaşayan herkes, en temel ihtiyaçlarından en modern yaşam biçimine kadar her alanda hizmet almalı sorunsuz ve mutlu yaşamalıdır.
Belediyenin hizmet merkezinde insan vardır. Çocuk, kadın, genç, yaşlı, engelli gibi her kesim insanın kendisini ve geleceğini güven içinde hissettikleri ve belediyenin ihtiyaçları için daima yanında olduğunu bilmelidir.
Bizzat içinde yaşadığım ve ilçemizde tespit ettiğim, halkı rahatsız ve mutsuz eden ve bir türlü giderilemeyen kentsel ihtiyaçları en etkin bir biçimde karşılamak, bununla birlikte her türlü sosyal ve kültürel ihtiyaçların da karşılanması ile tamamlamaktır. Projelerimizi hayata geçirme noktasındaki kararlılığımızdan asla ödün vermeyeceğiz. Çünkü bizim yüzü gülmeyen bir tek ferdimizi bile görmeye tahammülümüz yok. Her şeyden önemlisi birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeyeceğiz.   Hizmetine talip olduğum tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.”
 
Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İsa Uluer, 24 maddelik projelerini anlattı.
 
Editör: Haber Merkezi