AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Taşkale, Pazar esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Taşkale, hizmet için bu yola çıktıklarını söyledi.
Afşin Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mehmet Taşkale, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Taşkale, Pazar esnafını gezerek, esnafın sorunlarını dinledi.
Çözülmeyecek sorunun olmadığını işaret eden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Taşkale, “Geçtiğimiz günlerde AK Partiden Afşin Belediye Başkanlığı Aday Adaylımı açıkladım ve bu doğrultuda bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. İlk olarak Afşin’in Pazar esnafını ziyaret ettik. Pazarımızda daha önce karşılaşmış olduğumuz sorunlarla gene karşılaştık. Aradan beş yıl geçmesine rağmen değişen bir şey olmamış. Pazar esnafımızda haklı olarak serzenişte bulundu. İnşallah görev verilir ve belediye başkanlığını kazanabilirsek Allah’ın izniyle bu sorunların hepsini aşacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Belde ve köylerimizdeki delegelerimizi ziyaret ederek desteklerini isteyeceğiz. Temayül yoklamasına kadar durmak yok, çalışmalarımıza devam edeceğiz. biz hizmet için yola çıktık, Allah’ım hayırlısını versin.” dedi.
Editör: Haber Merkezi