AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, gezi çalışmalarını sürdürüyor. Güven, esnafla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyor.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Güven, esnafı ziyaret ederek Afşin Belediye Başkanı olduğunda yapacaklarını anlatıyor.
Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladım. Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyareti ardından esnaflarımızı ziyaret etmeye başladık. Bugünde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafımızı  ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Esnaflarımızla sıcak bir temas kurmak istedik. Halkımıza projelerimizi, neler yapabileceklerimizi, düşündüklerimizi ve Afşin’i daha ileriye götürmek için ne yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişlerinde bulunduk.” dedi.
Editör: Haber Merkezi