Afşin Baro Temsilciliği tarafından AK Parti ve MHP Afşin İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, Baro Üyesi Avukatlar Av.Hacı Bayram Veli Arıkan ve Av. Mustafa Aycan ile birlikte kongrelerini yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanlığına yapıldı.

Burada Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan ise, Baro Temsilcisi Turan ve yönetiminin kendilerine ziyarette bulunmasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Buradaki temasını tamamlayan Afşin Baro Temsilciliğinin ikinci ziyareti ise AK Parti Afşin İlçe Başkanlığına oldu.

İlçe Teşkilatında AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’de bulunurken, Afşin Baro Temsilcisi Turan ve beraberindeki avukatlar yeniden AK parti ilçe Başkanı seçilen Av. İsmail Safi’ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Turan, “ Afşin Barosu olarak, yeniden başkanlığa seçilen meslektaşımız İsmail Safi ve MHP İlçe Başkanımız Süleyman Aycan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. AK Parti 20 yıldan buyana ülkemize, ilçemize çok büyük hizmetler ediyor ve bu hizmetlerin devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av. İsmail Safi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Afşin Baro Temsilciliğine teşekkür etti.

Turan ziyarette AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile de bir süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi