Afşin Baro Temsilcilisi Avukat Mehmet Turan ve Afşin Barosuna bağlı avukatlar Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, " Afşin Barosu olarak Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanlığına yeni seçilen Ersal Koç Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldik. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, " Geçtiğimiz günlerde MHP olarak Afşin'de olağan kongremiz yaptık ve partililerimiz bizleri bu göreve layık gördü. Öncelikle bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan ve baroya bağlı avukatlarımız bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."dedi

Heyet daha sonra CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Başkan Hüseyin Sığınır' hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan CHP Afşin İlçe Başkanı Sığınır, " Afşin Barosundan avukatlarımız bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Avukatlarımıza ve Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi