Geçtiğimiz günlerde başlanılan Afşin Asri Mezarlığı revak duvar çalışmaları devam ediyor. Afşin Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı.
 
Afşin Asri Mezarlığında yapılan çalışmaları değerlendiren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven: " ilçe mezarlığımızda Belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Revak duvar çalışmaları devam ediyor ve mezarlık yolunda da ummalı bir çalışma başlatıldı. Aynı zamanda mezarlık sürülme işlemi tamamladığını ve ayrık ekme çalışmalarının da bitmek üzere" olduğunu söyledi.
Afşin Asri Mezarlığı artık ıssız değil huzur dolu bir mekan olacağını söyleyen Güven, konuşmasına şöyle devam etti:
 Mezarlığımızda yapmış olduğumuz çalışmalar tamamlandıktan sonra yeni bir çehreye kavuşacak. Asri mezarlığımız artık ıssız değil huzur dolu olacak. Mezarlık kenarları sürüldü ve ayrık ekimi devam ediyor. İnşallah çalışmalar son bulduğunda mezarlık ziyaretine gelenler daha temiz ve rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirecekler. Yazın kuruyan otlar tehlike arz ediyordu onların önüne geçmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda revak duvar çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Gidiş geliş yolu çok kötüydü ekiplerimiz ummalı bir şekilde çalışıyor giriş kapısını özel bir proje ile yeniden yapıyoruz. Çalışmalar kısa zamanda tamamlanacak” dedi.
Editör: Haber Merkezi