AFŞİN ADLİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, yeni adli yargı kararnamesini yayınladı. Yayınlanan kararnameye göre Afşin Adliyesi’nde görev yapan 1 hakim ve 2 savcının da ataması yapıldı.
 
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), adli yargıda  bin 816, idari yargıda da 254 hakim ve savcının yerini değiştirdi. Kurulun, internet sitesinde yer alan açıklamada, HSYK 1. Daire Başkanlığı'nın, 2011 Yılı Adli ve İdari Yargı Yaz kararnamelerine yönelik görüşmelerini tamamladığı belirtildi. Açıklamada, adli yargıda bin 816, idari yargıda da 254 hakim ve savcının yerini değiştirildiği bildirildi.
 
Yayınlanan  yeni adli yargı kararnamesine göre Afşin Adliyesi’nde görev yapan Afşin Cumhuriyet Savcısı Osman Kılıçaslan’ın tayini Gemlik Cumhuriyet Savcılığı’na  Afşin Hakimi Hacer Kılıçaslan’ın tayini yine Gemlik Hakimliğine, Afşin Cumhuriyet Savcısı Gökalp Poyraz’ın tayini ise, Kemah Cumhuriyet Savcılığına atandı.
 
AFŞİN’E 1 HAKİM VE 2 SAVCI ATANDI
 
Yine aynı kararnameyle Afşin Adliyesi’ne 2 savcı ve 1 hakim ataması yapıldı. Edremit Hakimi Yavuz Arıcan, Afşin Hakimliği’ne, Karahallı Cumhuriyet Savcısı Seda Gülhan Afşin Cumhuriyet Savcılığına, Beydağ Cumhuriyet Savcısı Zeki Yüksel Afşin Cumhuriyet Savcılığına atandı.
Editör: Haber Merkezi