Dedebaba Mahallesi Hanifi Hacı Ömeroğlu Caddesi Go Petrol arkası Şamill Giyim yanında hizmet veren Afiser Halı ve Beyza Mobilya, kampanyalarla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Afiser Halı ve Beyza Mobilya, oturma grubu, yatak odası takımı, masa sandalye, kanepe, iki, üç ve dört kapaklı dolaplar, sehpa, TV ünitesi ve halı çeşitleriyle müşterilerinin hizmetine sundu.

Bölgenin en ucuz mobilya ve halı mağazası olduğunu söyleyen Afiser Halı ve Beyza Mobilya ortağı Ali Gök, “Bu bölgeye hitap eden en büyük mobilya ve halı mağazasıyız. Özellikle halı sektöründe bu bölgeye hitap eden bir mağazayız. Bizim bir iddiamız var aynı kaliteyi bizden uygun bulana biz ürünümüzü hediye ediyoruz. Çünkü biz bunu tecrübe edindik, bizden uygununu bulma şansları yok. Çeyrek asırdır bu sektördeyiz. Afiser Halı ve Beyza Mobilya olarak 4 yıldır bu yerimizde Afşin halkına hizmet ediyoruz. Kaymaz taban halılarımız, baza yatak başlık, yatak odası takımları, masa sandalye grubu, mobilya türündeki tüm ürünlerimiz de mutlaka indirim vardır” dedi.

Bizde kampanya bitmez diye Gök, “Sürekli yeni kampanyalar yapıyoruz. O yüzden bizim tüm ürünlerimizde mutlaka kampanyalar devam eder. Kampanyamıza katılan müşterilerimiz ekstra ürünlerde de sürpriz kampanyalardan faydalanacaklardır” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi