Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 42. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimlerde mevcut başkan Adnan Kabaağaç, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 42. Olağan Genel Kurulu, Afşin Şoförler Odası’nın toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ardından başlayan kongrede divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Alaettin Şişik oy birliğiyle seçildi.
Faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve 2013 bütçesinin okunması ardından adayların konuşmalarına geçildi.
 
Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, “2010 yılında yapılan Şoförler odası seçimlerinde sizlerin destekleriyle başkan olarak seçildim. O günden bu tarafa Afşin Şoförler Odası ve meslektaşlarımıza elimizden gelen hizmeti yapmaya çalıştım. Bu süre zarfında ben Afşin’de bulunan şoför arkadaşlarımız için odamızı sonuna kadar açarak hizmet etmek için çalıştık. 2014 Afşin Şoförler Odası seçimlerinde tekrar aday oldum. Bu güveni bana verdiğiniz için her bir arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşma sonrası seçimlere geçildi.
381 üyesi olan Afşin olan Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 147 kişi oy kullandı. Kullanılan oyların 146 oy Adnan Kabaağaç oy alırken 1 tanede oyda geçersiz sayıldı
Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç’ın Yönetim kurlu şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler Sırasıyla; Hüseyin Seven, Bayram Karpuz, Beyazıt Özcan, Ünal Kaya, İsa Türk, Metehan Berk.
Yedek Üyeler sırasıyla; Cuma Bal, Bayram Başpınar, Hamdi Demir, Hüdai Sakar, İsa Yaşar, Türhan Özeden.
Denetim Kurulu Sırasıyla; Nail Kömürcü, Bedri Akpınar, Zeki Türkmen
 
 
Editör: Haber Merkezi