Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Afşin Esnaf  Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, basın toplantısı düzenleyerek, 2015 yılında yapılacak olan Afşin Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Seçimi Olağan Genel Kurulunda, başkan adayı olduğunu kaydetti.

Başkan adaylığını açıklayan Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, “2015 tarihinde yapılacak olan Afşin Esnaf  Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli genel kurulunda başkan adaylığımı bugün itibaren açıklıyorum. 4 yıldan bu yana Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını yürütmekteyim. Arkadaşlarımı ve Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi üyelerinin yoğun talebi üzerine bu yola girdik. İnşallah hayırlı olur. Şoförler Odası’nda yapmış olduğum çalışmaları buradan anlatmak istemiyorum. İnşallah Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi’nde de  güzel hizmetler yaparız. Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum. Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi üyelerinden de destek bekliyorum” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi