AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, TEOG Sınavında başarılı olan Hüseyin Gürbüz'ü ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Bakraç Ortaokulu Öğrencisi Hüseyin Gürbüz'e tebrik ziyaretinde bulundu.

TEOG sınavında 120 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan 8. sınıf öğrencisi Hüseyin Gürbüz'ü Bakraç Ortaokulunda ziyaret eden Aday Adayı Eken öğrencinin başarısında katkısı olan okul Müdürü Hasan Erdoğan ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Ziyarette Türkiye birincisi olan Gürbüz'e bir hediye veren Eken," TEOG sınavında 120 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Hüseyin Gürbüz kardeşimi tebrik ediyorum. Öğrencimizin başarısında emekleri olan öğretmen arkadaşlarımızı ayrıca teşekkür ediyorum. Daha önceleri sadece özel okullarda özel eğitimden geçen öğrenciler bu başarıları elde edebiliyorlardı. Ama şimdi ülkemizin en ücra köşesinde bulunan bir devlet okulumuzda bile yapılan sınavlardan Türkiye birincisi çıkıyor. Bu eğitim kalitemizin ne kadar yukarı taşındığının bir göstergesidir.Öğrencimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Eken, " AK Parti Temayül yoklamasını ve mülakatını geride bıraktık. İki aşamada şahsım adına başarılı izler bıraktığıma inanıyorum. Bu dönem bizlere görev verilirse özellikle bulunduğumuz, doğup, büyüdüğümüz bölgeye hizmet etmeye çalışacağız. Kahramanmaraş'ta ne kadar hizmet alanı varsa hepsine talibiz. İnşallah Allah, hakkımızda hayırlısını verir." diye konuşmasını tamamladı.



Editör: Haber Merkezi