Adapazarı Tepekum Anadolu Lisesi öğrencileri, Afşin’deki depremzedeler için kermes düzenledi.

Tepekum Anadolu Lisesi düzenlenen kermeste öğrenci velileri evlerinde yaptıkları yiyecekleri sattı. Kermesten elde edilen gelirler kırtasiye malzemeleri alınarak Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesine gönderildi.

Depremin yaraların sarılması için okul olarak kermes yapmaya karar veren Tepekum Anadolu Lisesi öğrencileri ve ailelerine teşekkür eden Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonucu evleri yıkılan, anne babasını kaybetmiş ve ihtiyacı olan öğrencilerimize destek amaçlı yapmış oldukları kermesin geliri, kitap kırtasiye destekleri ve öğrenci mektupları okulumuza ulatı. Bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Adapazarı Tepekum Anadolu Lisesi müdürü Erdem Yavuzarslan başta olmak üzere emeğini ve desteğini esirgemeyen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Cırık, yardımların, Kahramanmaraş merkezli "Asrın felaketinde" zarar gören ve bölgede bulunan depremzede öğrencilere ulaştırılacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi