Afşin - Elbistan A Termik Santrali'nin 1. 2. 3. ve 4. Üniteleri Ana Soğutma Suyu Asit Dozajlama sistemindeki pompa, vana ve ölçü-kontrol sistemleri yenilenecek.

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, ilgili ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete`de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Afşin - Elbistan A Termik Santrali'nin 1. 2. 3. ve 4. Üniteleri Ana Soğutma Suyu Asit Dozajlama Pompaları İle Cpp ve Su Tasfiye Anyon, Katyon ve Mix-Bed Filtreleri Rejenerasyon Asit Dozaj Pompalarının ve Soğutma Kuleleri Cpp’ye Ait Ölçü-Kontrol Sistemlerinin Teknik Şartnameye Göre 180 gün içinde Temini, Montajı ve Devreye Alınması Hizmet Alımı İşi  açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale Yeri ve Tarihi

İhale,  13.07.2016 tarihinde saat 14:00’da EÜAŞ Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, P.K: 2 Çoğulhan Mahallesi - Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Müdürlüğün, P.K: 2 Çoğulhan Mahallesi - Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) karşılığı EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, (Ticaret Servisi)- Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinden satın alınabilecek.

İhaleye yerli yabancı tüm istekliler katılabilecek ve teklifler götürü bedel üzerinden verilecek.

 

Editör: Haber Merkezi