Elbistan ilçesinde 8 yıldır kayıp olan oğlunu arayan Fadime Kılıç, oğlunun öldürüldüğünden şüphelendiğini belirterek, "Oğlumun ya dirisini ya ölüsünü teslim edin" dedi.
6 çocuk annesi 54 yaşındaki Fadime Kılıç, 2005 yılından bu yana kendisinden haber alınamayan 26 yaşındaki oğlu İsmail Kılıç'ı arıyor. Oğlunun öldürüldüğünden şüphelendiğini ifade eden Kılıç, 2005 yılından bugüne oğlundan haber alamadığını söyledi. Oğlu ile kaybolduğu yıl Kurban Bayramı'ndan önce iletişim kurduklarını belirten anne Kılıç, oğlunun en son telefonda, "Anne bir kız alıp geliyorum, damatlığımı giydim" dediğini ifade etti. Yapmış oldukları telefon görüşmesi sonrası oğluyla iletişimlerinin kesildiğini kaydeden Kılıç, "Ne kız geldi, ne de kendi geldi. Ondan sonra bir daha haber alamadım. İstanbul Şirinevler'de bir pastanede çalışıyordu. Kimisi en son bir ticari taksiye binip gitti diyor, kimisi de ustasının 'benden para alıp Elbistan'a gitti' diyor" dedi.
Kılıç, "Beni 'Anne damatlığımı giydim' diye aradığında yanında bir akrabamız vardı. Askerden izin alınca oğlumun yanına gitmiş. O akrabamız, oğlumun peşini Elbistan'da da bırakmıyordu. Ben bazı kişilerden şüpheleniyorum. Adam çıkıp demez mi? 'Oğlun benim yanımda çalıştı, geçmiş olsun, ne yaptınız, bu çocuğu neden bulamadınız?' Oğlumla beraber gezen çocuk bizim eve çok gelirdi. Bir kere 'Fadime abla bu İsmail'e ne oldu, öldü mü kaldı mı?' demedi. Şeker hastası oldum, iki defa boğazımdan ameliyat oldum, kolesterol ve tansiyon hastası oldum. Ben haplarla ayakta durabiliyorum, haplarım olmasa ben şimdi konuşamam. Annelere, babalara sesleniyorum. Allah rızası için oğlumu gören, duyan, bilen varsa, ölüyse ölü, diriyse diri yavrumu istiyorum. Sağ olsun Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük beni İstanbul'a gönderecek. Damadımla İstanbul'a gidip oğlumu arayacağım. Bir evlat acısı gören anne zaten yaşamıyor. Eğer oğlum yaşıyorsa bana sesini duyursun, gelmiyorsa da 'anne gelmiyorum' desin. Oğlumla aramız çok iyiydi, birbirimizi çok severdik, Anneler Günü'nde hediyemi gönderirdi. 'Kızı alıp geliyorum' dediğinde 'Getir oğlum' dedim, düğün hazırlığına başladım. Ne yaptılarsa çocuğumun ölüsünü, dirisini bulup versinler bana. Elin ölüsü bir gün olur, ben her gün ölüyorum. Artık dayanmıyorum" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi