Afşin’de 5 Nolu Beyceğiz Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Afşin Atatürk Caddesi Efsus Sokak’ta hizmete açılan 5 Nolu Beyceğiz Aile Sağlığı Merkezi açılışına Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürü Ahmet Yener ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, “Beyceğiz mahallemizin 5 Nolu Beyceğiz Aile Sağlığı Merkezimizi açılışını gerçekleştirdik. Mülki idare amirlerimize, Afşin Kaymakamımız Faik Arıcan’a, Halk Sağlığı Müdürümüz Ahmet Yener’e Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu ay  'Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' olduğu için bu ay bir farkındalık oluşturmak istedik ve Beyceğiz mahallemizin Aile Sağlığı Merkezimizin açılışını buna denk getirdik.” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş İl Halk Sağlık Merkezi Müdürü Ahmet Yener ise, “Bilindiği gibi Afşin’in en büyük mahallelerinden bir tanesi Beyceğiz Mahallesi. Mahalledeki vatandaşlarımızın bir kısmı 5 Nolu Sağlık Ocağı’na ve bir kısmı da 2 Nolu Sağlık Ocağı’na gidiyorlardı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Afşin Atatürk Caddesi  Efsus Sokakta yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açtık. Afşin’e hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi