Kuzey ilçelerinin tamamını kapsayan büyük bir çevre yatırımının ihale aşamasına geldiğini vurgulayan Başkan Güngör, “Göksun, Afşin, Elbistan. Nurhak, Ekinözü olmak üzere toplamda 5 ilçemizin atık sorununu çözüyoruz. Bu da 325 Milyon TL’lik bir proje. Yakında ihalesi yapılacak. İnşallah bunun hayata geçmesiyle katı atıkla ve bertarafla ilgili sorunumuz tamamen çözülüyor” diye konuştu.

Spora Bir Destek Daha: 100 Halı Saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle başlatılan ‘Her Mahalleye Halı Saha ve Pota’ projesiyle ilgili yeni bir müjde veren Başkan Güngör, “Afşinbey Mahallemizde de devam eden halı saha yapımını daha da yaygınlaştıracağız. Bakanlığımız bize 46 halı saha için destek sağlamıştı. İnşallah biz bunu şehir genelinde 100’e tamamlamış olacağız. Gençlerimiz spora daha rahat ulaşacak. Bunu da müjdelemiş olalım” ifadelerini kaydetti.

Afşin’de 2 Merkez Caddeyi Güzelleştiriyoruz

Başkan Güngör cümlelerini, “Elçibey Caddesi’nin geçtiğimiz yıl asfaltlamasını yapmıştık. Şimdi arkadaşlarımız kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Caddesi ile beraber yaklaşık 2 kilometrelik ana caddemizde kaldırımıyla, ışıklandırmasıyla, kent mobilyası ve asfaltıyla burası daha da güzelleştirilmiş olacak. Toplamda 8 Milyon TL’lik bir proje. İlçemizi daha da yaşanılabilir hale getirmek için el birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde noktaladı.

Editör: Haber Merkezi