AK Parti İlçe Başkanı Kaynak:
“AK Parti İktidarı Döneminde Eğitim ve Sağlık Konusunda Ciddi Yatırımlar Yapıldı”
Afşin’e yapılacak olan 24 Derslik Afşinbey İlkokulu’nun inşaatı başladı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 11 Eylül 2012 tarihinde ihalesi yapılan Afşinbey İlkokulu’nun inşaatı başladı. 24 derslik yapılacak olan bina 550 gün içerisinde tamamlanacak. Tamamlanan okulda fen laboratuvarları, bilgisayar teknolojileri gibi birçok özeliğe sahip modern bir bina olacak.
Afşinbey Okulu’nun inşaatının başladığını kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti ilk iktidara geldiği döneminde eğitim ve sağlık alanında ciddi anlamda Afşin’imize yatırımlar yapmaktadır. Bu yatırımlardan bir tanesi 24 derslikli Afşinbey İlkokulu. 24 derslikli okulumuzun inşaatı bugün itibariyle inşaatı başlamıştır. 550 gün içerisinde tamamlanıp eğitim-öğretime açılacaktır. Bu binamız içerisinde spor salonu, fen laboratuvarı, bilgisayar teknoloji odaları gibi özelliklere sahip bir okul inşa edilecek. Afşin’imizde bundan başka yatırımlar da yapılacaktır.” dedi.
-Anadolu Öğretmen Lisesi’nin İnşaatı Devam Ediyor
Anadolu öğretmen Lisesi’nin okul inşaatı ve pansiyonunun inşaatının devam ettiğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Anadolu Öğretmen Lisemiz ve öğrenci kampusunun inşaatı hızlı bir şekilde devam etmektedir. “şeklinde konuştu.
-Nadır İlkokulu’nun İnşaatına İlk Kazma Vuruldu
Afşin’in en eski okullarından bir tanesi olan Nadır İlkokulu’nun inşaatı da başladı. Afşin Halkına müjde veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Bunların dışından bir müjde daha vermek istiyorum. çok eski, yağmur yağdığında sınıflarına yağmur suyu akan Nadır İlk okulunun inşaatına da başlandı. Yapılacak olan bu okulumuzun 8 derslikli olması ve yeni eğitim-öğreti yılına yetiştirilmesi planlanıyor.” dedi.
Sağlık konusunda da yapılan yatırımları değerlendiren Kaynak, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Sağlık konusunda ise Afşin Devlet Hastanesinin ek binasının inşaatı devam etmektedir. Bu yatırımların alınması çaba, gayret ve taktik gerektirmektedir. AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla, ilçe yönetimimizle ve tüm partili arkadaşlarımızla el ele ve gönül gönüle mücadelemizi sürdürmekteyiz. Bu yatırımların Afşin’imize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat ise, Afşinbey İlkokulu’nun inşaatına başladığını, Anadolu Öğretmen Lisesi’nin okul ve yurt inşaatının devam ettiğini ve Nadır İlkokulu’nun inşaatına başlandığını söyledi.
 
 
Editör: Haber Merkezi