Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik durumu iyi olmayan 700 aileye gıda yardımı yaptı.

15 yıldan beri yardıma muhtaç kişilere yardım eden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, yoksul aileleri bu ramazanda da unutmadı. Bu Ramazan’da Ticaret Odası 700 aileye gıda yardımı yapıyor. Muhtarlar aracılığı ile yapılacak olan yardımların çekleri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, “14 yıldan bu yana her ramazan ayında yardım yaptıklarını söyledi. Can, “Odalar ve Borsalar Birliğinin sağlamış olduğu maddi destekle Somali’ye ve ihtiyacı olan ülkelere Ticaret Odası olarak Ramazanı Şerifte yardımlarımızı gönderdik. Geleneksel olarak da 14 yıldan beri yaptığımız 700 aileye yardımlarımızı gene aksatmadık. Bu sene 700 aileye yardım yapıyoruz. Sağ olsun muhtarlarımız mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerini tespit edip bizlere bildiriyorlar bizde ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı yapıyoruz. İnşallah bu ramazan-ı şerifte bir nebze de olsa o fakir ailelere bir katkı sağlayabilsek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Temel gıdalar olan çay, şeker, makarna, pirinç ve yağ gibi ihtiyaç duyulan malzemeleri fakir vatandaşlarımıza dağıtıyoruz” dedi. 

İhtiyacı olan ailelere ulaştırmak üzere yardım çeklerini alan muhtarlar, Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi