Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kabakcı."12 Şubat Stadı'nı gece maçlarına hazır hale getirmeyi amaçlıyoruz".
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'e yükselen Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un başarısında 12 Şubat Stadı'nın katkısının unutulmaması gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyaretinde stadın iyileştirilmesine yönelik talimatı olduğunu anımsatan Kabakcı, şunları kaydetti:
"Bu kapsamda statta, Türkiye Futbol Federasyonu ( Tff)  kriterlerine uygun olarak  ışıklandırma çalışmalarına başlandı. Diğer yandan kapalı tribünde ve diğer alanlarda ciddi bir değişiklik yapılacak. Ayrıca saha rulo çim sistemiyle yenilecek. Soyunma, sağlık ve basın odaları modern şekilde düzenlenecek."
Kabakcı, iyileştirme çalışmalarına yönelik hazırlanan projenin tamamlandığını ve gelecek hafta ihaleye çıkacaklarını vurguladı.
Stattaki seyirci konforunu çok önemsediklerini dile getiren Kabakcı, "12 Şubat Stadı'nı gece maçlarına hazır hale getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
Kente, tesisleşme anlamında önemli yatırımların hayata geçirildiğine dikkati çeken Kabakcı, Kahramanmaraş'ın bu anlamda  Türkiye'nin ilk 20 ili arasında girdiğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi