Afşin Final Okulları ve Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi tarafından düzenlenen 1. Geleneksel Final Kupası Halı Saha Turnuvasını Arıtaş Öğretmenler kazandı.

Sefer Sportif Halı Sahada, 24 takımın katıldığı turnuva birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Kurumlar arasındaki turnuvanın son maçını Arıtaş Öğretmenler ile Afşin Devlet Hastanesi oynadı. Çekişmeli geçen müsabakanın sonunda öğretmenlerin oluşturduğu takım, sağlık personellerini 3-1 mağlup etti.

Turnuvanın ardından Afşin Final Okulları bahçesinde ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan Afşin Final Okulları ve Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi kurucusu Tufan Yanar, 1. Geleneksel Final Kupası Halı Saha Turnuvasına katılan tüm takımları tebrik etti.

Yanar, “Turnuva sürecinde bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Geleneksel hale getirmek istediğimiz turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. İnşallah bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı hale getireceğiz.” dedi.

Afşin Final Okulları beden eğitimi öğretmeni Said Yılmaz da, “Turnuvaya maddi ve manevi olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Afşin Final Okulları ve Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi kurucusu Tufan Yanar’a teşekkür ederim. 24 takım ile başladığımız turnuvamızı ilerleyen zamanlarda daha genişleteceğiz. Turnuvaya katılan takımlara ve bizlere destek olan teknik ekibine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Törende, Afşin Final Okulları Müdürü Yaşar Doğan katılımcılara okul hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından 1. Geleneksel Final Kupası Halı Saha Turnuvasının şampiyonu Arıtaş Öğretmenler takımına madalyası ve birincilik kupası, Afşin Devlet Hastanesi takımına da ikincilik kupası takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi