Yeşil Afşin Gazetesi olarak okuyucularımıza özel, yepyeni bir içerik serisine başlıyoruz. Bu seride, tam bir yıl önce ilçemizde ve bölgemizde neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız.
Afşin’de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Afşin’de meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Afşin’de Gezilecek Yerler: Dedebaba Türbesi
Dedebaba Türbesi, Afşin merkezinde, adını verdiği Dedebaba Mahallesi’nde, Atatürk Caddesi üzerinde yer alır. Dulkadirli Beyliği zamanında 16. yüzyılın ilk çeyreğinde yapıldığı tahmin edilen bu türbe, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün mülkiyetindedir ve halen ziyarete açıktır.
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Afşin'de 13 Ağustos Güncel Altın Fiyatları
13 Ağustos Salı , günü yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırmaya başladı. Gram altın alışı, 2.663,12 Türk Lirası, Gram altın satışı, 2.698,02 seviyesinde alıcı buluyor!
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Döndü Ceran Vefat Etti
Arıtaş Mahallesinden Döndü Ceran 77 Yaşında vefat etti.
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Elbistan'da besicinin boğa saldırısından kurtulduğu anlar güvenlik kamerasında
Elbistan'da bir besici, çiftliğindeki boğanın saldırısından kaçtığı anlar güvenlik kamerasınca kayda alındı.
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Depremzedeler Yeni Konutlarına Bir Bir Kavuşuyor
Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde bin 104 kalıcı konut ve 629 köy evi tamamlanarak hak sahiplerine anahtarlarını teslim edildi.
Haberin Detayı---->Tıklayınız
Depremlerin Merkez Üssünde 4 Konteyner Kent Tahliye Edildi
Birçok ili etkileyen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta hak sahiplerinin kalıcı konutlarına yerleşmesiyle bazı konteyner kentler tahliye edilmeye başlandı.
Haberin Detayı---->Tıklayınız