Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Afşin Devlet Hastanesi’nin değerli doktorları ve aileleriyle düzenlenen buluşmada bir araya gelerek, sağlık çalışanlarının ilçeye kattığı hizmetleri değerlendirdi.
Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Afşin Devlet Hastanesinin kıymetli hekimleri ve aileleriyle bir araya geldi. Düzenlenen buluşmada hem şehre katkı sunan sağlık hizmetleri konuşuldu hem de keyifli bir akşam geçirildi.
Program kapsamında, uzun yıllardır Afşin’e özveriyle hizmet eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Boz, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Yanar ve Radyoloji Uzmanı Dr. Uğur Dal’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Başkan Koray Kıraç, sağlık alanında büyük bir özveriyle görev yapan tüm hekimlere teşekkür ederek, “Afşin’in sağlık hizmetlerinin gelişmesinde emeği geçen tüm doktorlarımıza ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Katılımlarından dolayı Afşin Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Fikri Şirin’e, tüm doktorlara ve değerli ailelerine gönülden teşekkür edildi.
Program, samimi sohbetler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.