Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin 3. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gürbüz, acının hâlâ taze olduğunu vurgulayarak, yaşananların kelimelerle anlatılamadığını ifade etti.
Mesajında duygularını dile getiren Başkan Gürbüz, “O anları anlatacak cümle kuramıyoruz… Kelimeler kifayetsiz kalıyor… Duygular boğazımızda düğümleniyor” ifadelerine yer verdi.
6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andıklarını belirten Gürbüz, deprem şehitlerinin ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Gürbüz, “Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Dualarımızda, hatıralarımızda ve kalbimizde yaşamaya devam edecekler” dedi.
Başkan Gürbüz, mesajını “Unutmadık, unutmayacağız” sözleriyle tamamladı.




