Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Toprakhisar Mahallesi'nde, merhum Bektaş Özbek, İbrahim Özbek ve Türkan Özbek adına düzenlenen anma programına katıldı.

Programa vatandaşlar ve mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.Anma programının ardından Başkan Gürbüz, Türkan Ana Türbesi ile Toprakhisar Cemevi’ni ziyaret ederek dualar etti.

Başkan Gürbüz, Toprakhisar’da Düzenlenen Anma Programına Katıldı3

Başkan Gürbüz,“Rahmetle andığımız büyüklerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz. Bu anlamlı programa emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sırasında mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Gürbüz, birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaptı. Programın, hem geçmişe vefa hem de toplumsal dayanışma açısından önemli bir örnek olduğu belirtildi.

Başkan Gürbüz, Toprakhisar’da Düzenlenen Anma Programına KatıldıBaşkan Gürbüz, Toprakhisar’da Düzenlenen Anma Programına Katıldı1Başkan Gürbüz, Toprakhisar’da Düzenlenen Anma Programına Katıldı2

Muhabir: Esra Yalçın