Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk büstü çevresinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gürbüz, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ata’mıza ve Cumhuriyet değerlerimize yakışır bir çevre düzenlemesi için ekiplerimizle birlikte titizlikle çalışıyoruz. Hem görsel hem de anlam bakımından değer taşıyan bu alanı, halkımıza yaraşır şekilde düzenliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Çalışmalar kapsamında çevre düzenlemesi, peyzaj ve alanın genel estetiğini artırmaya yönelik dokunuşların yapılacağı belirtildi. Vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alınırken, meydanın kısa süre içerisinde daha modern ve saygıdeğer bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

Muhabir: Eda Nur Aydoğan